Az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére:Cím:
8184 Fűzfőgyártelep, Szállás u. 4.

Telefon:
06 88 450 450, 06 88 451 967,
06 88 586 251

E-mail:
nyomda@tradeorg.huDigitális montírozás és ofszet nyomóforma készítés

Ps file-ok feldolgozása Placer programban és pdf-ek feldolgozása Preps-ben.

A digitális montírozással lehetőség nyílik B2-es méretig teljes kiadványok (könyvek, újságok, szórólapok, stb.) oldalkilövés (ívhajtogatási séma) szerinti összeállítása és CTP lemezre kiküldése forgató alapján, figyelembe véve a speciális nyomdai igényeket (pl. regisztrációs skála felrakása), és az alkalmazott kötészeti technológiát.

A CTP előnyei:
  • tisztább lemez,
  • pontosabb, gyorsabb munka,
  • környezetbarát technológia.

Digitális proof (Epson Sherpa 24m)

A proof jellegétől függően különböző papírokra történő digitális nyomtatás. Egy adott anyag nyomdába kerülése előtt a színek ellenőrzése, fotók nyomtatása, kisebb példányszámban plakátok nyomtatása.Laminálás: névjegymérettől maximum A4-es méretigDips - Digital Ink Preset System

A Dips előfestékező beállító rendszer. A rendszer lehetővé teszi a nyomógép festékvályújának prepress adatokból történő előbeállítását. A DIPS rendszer RIP-adatokat használ fel a nyomólemez felületi fedettségét tükröző adatok megszerzésére. A DIPS rendszer ezután átszámítja a nyomólemez felületi fedettségéről nyert adatokat a nyomógép festékvályújának előbeállításához szükséges adatokra. A rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy mindegyik géptípussal kompatibilis, és egyszerre több gép kiszolgálására is képes mind Cip3 és Cip4 RIP-adatokkal.

Tradeorg © 2007 | Minden jog fenntartva!